Претрага
Close this search box.

Zašto Adriatic Mastercard Debit Gold kartica?

MasterCard Premium pogodnosti

Mastercard Travel Rewards

Automatski keš-bek možete ostvariti prilikom plaćanja vašom Mastercard Premium karticom kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svjetskih brendova. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili on line dok se keš-bek vrši direktno na vaš račun. Za više informacija posjetite mtr.mastercardservices.com/me.

Business Lounge

Kao privilegovanom gostu, Mastercard vam omogućava niz pogodnosti i usluga u Sky biznis klubu na aerodromu u Beču, kao i u biznis klubovima na Aerodromu Sarajevo i Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Za više informacija posjetite www.mastercard.rs.

Brzi prolaz

Kao korisnik Mastercard Premium kartice, imate pristup usluzi Brzi prolaz koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na više od 70 aerodroma širom svijeta. Pomoću veb sajta ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervišete unaprijed uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostavrite preferencijalni pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku provjeru, što znatno ubrzava cjelokupan proces čekiranja na let. Saznajte više na Mastercard Travel Experiences.

Ko može da koristi Adriatic debitnu karticu?

Namijenjena prvenstveno redovnim klijentima banke, ali i svim punoljetnm licima, rezidentima i nerezidentima, koji jednostavnim otvaranjem transakcionog računa za nacionalne platne transakcije u Banci, mogu postati vlasnici Mastercard Debit Gold debitne kartice.

Svima koji šaltere banke žele zamijeniti savremenijim načinom raspolaganja svojim sredstvima, sredstva na računu su raspoloživa u svakom trenutku, nezavisno od toga da li ste u zemlji ili u inostranstvu, bez rizika posjedovanja gotovine, uz mogućnost njenog jednostavnog podizanja.

Kako do Mastercard Debit Gold kartice?

Scroll to Top