Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Investiciono bankarstvo

Adriatic Bank, u skladu sa dozvolom za pružanje investicionih usluga broj 03/2-1/5-21, izdatom 12.03.2021. godine od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore, obavlja sljedeće investicione usluge:

Korišćenjem mreže međunarodnih brokera i subcustody banaka, Adriatic banka nudi svojim klijentima realizaciju investicija u finansijske instrumente u skladu sa preferencijama klijenta na domaćem tržištu (Montenegroberza), regionalnim tržištima, kao i na svim relevantnim svjetskim tržištima (Xetra, Frankfurt, NYSE, Nasdaq, Londonska berza, itd.), kao i sve u vezi sa tim povezane usluge.

Visok kvalitet usluge, međusobno povjerenje i obezbjeđenje maksimalne sigurnosti investitorima naši su osnovni principi u pristupu pružanju investicionih usluga i servisa Adriatic banke. Sredstva klijenata čuvaju se na posebnim računima, odvojeno od imovine banke i drugih klijenata i kao takva ne ulaze u stečajnu ili likvidacionu masu banke.

Upotpunivši paletu usluga i dostupnih servisa investicionim uslugama, nudimo investitorima, fizičkim i pravnim licima mogućnost da koristeći upravo onu kombinaciju usluga i servisa uz stručnu pomoć i podršku tima Adriatic banke ostvare maksimalne rezultate.
Sektor investicionog bankarstva Adriatic Bank za svoje klijente:
Licenca: Adriatic Bank AD Podgorica licencirana je za pružanje investicionih usluga dozvolom broj 03/2-1/5-21 izdatom 12.03.2021. od Komisije za tržište kapitala Crne gore.

custody@adriaticbank.com
investments@adriaticbank.com

www.adriaticbank.com

+382(20) 680 973
+382(20) 675 083 (fax)

www.adriaticbank.com
+382(20) 680 973
+382(20) 675 083 (fax)

custody@adriaticbank.com
investments@adriaticbank.com

Prednosti

Deponovanje sredstava na račun za investicione usluge

Instrukcije za uplatu iz Crne Gore (uplate samo u EUR):

Adriatic Bank AD Podgorica
Bul. Džordža Vašingtona br. 98
580-800-19
Osnov plaćanja – uplata na kastodi račun
Poziv na broj odobrenja – broj partije novčanog namjenskog računa, broj ugovora ili matični broj klijenta

Instrukcije za uplate u drugim valutama, kao i za sve uplate iz inostranstva možete preuzeti u sekciji – Dokumenta.

Scroll to Top