Претрага
Close this search box.

Proizvod je namijenjen klijentima koji primaju mjesečnu zaradu ili penziju preko računa Adriatic Banke. Korišćenje sredstava je nenamjensko. Maksimalan iznos prekoračenja po transakcionom računu je 3 mjesečne zarade. Ugovor se potpisuje na period od 12 mjeseci uz mogućnost automatskog obnavljanja. Otplata kredita će se vršiti po automatizmu sa transakcionog računa korisnika u trenutku priliva redovnog ili vanrednog prihoda korisnika.

Svim zaposlenim licima, Adriatic Banka odobrava gotovinski kredit uz mogućnost odobrenja čak i do 20.000 EUR bez žiranata, sa rokom otplate do 5 godina.

Kredit za penzionere Adriatic Banke sa polisom životnog osiguranja je nenamjenski keš kredit. Korisnici kredita mogu biti penzioneri sa redovnim primanjima penzije, a koji u trenutku otplate posljednje rate kredita nemaju više od 75 godina. Kredit se odobrava sa rokom otplate do 5 godina u iznosu i do 20.000 EUR bez žiranata. Mogućnost odobrenja kredita bez polise životnog osiguranja.

Stambeni kredit Adriatic Banke namijenjen je za kupovinu novog stana ili stana u izgradnji, za rekonstrukciju i adaptaciju nekretnina (kuće ili stana) sa rokom otplate od 1 do 10 godina. Iznos stambenog kredita može biti odobren na 10% veći iznos u odnosu na iznos kupoprodajnog ugovora (ako ne utiče na odnos procjenjene vrijednosti hipotekarne imovine i iznosa traženog kredita). Ova razlika se može uplatiti direktno na račun klijenta.
Još jedna od prednosti stambenog kredita Adriatic Banke je odobravanje bez polise životnog osiguranja bilo kojeg učesnika u kreditu ako poslednji anuitet dospijeva prije navršene 65 godine starosti.

Hipotekarni krediti su namijenjeni onima koji žele da investiraju u sopstveni biznis, refinansiraju postojeće kredite ili im je jednostavno potrebna gotovina. Takođe se mogu koristiti za kupovinu ili izgradnju novog doma.

Scroll to Top