Претрага
Close this search box.

Mastercard licencirao Adriatic Bank A.D. Podgorica za prihvat i izdavanje kartica u Crnoj Gori

Adriatic Banka je nova finansijska institucija u Crnoj Gori koja je počela sa prihvatom i izdavanjem kartica sa Mastercard logotipom.  Za sve postojeće i nove klijente to će značiti veliku sigurnost, brzinu i praktičnost pri korišćenju usluga Adriatic banke kroz pogodnosti koje nudi Mastercard, globalni lider u platnoj industriji.

„Naša misija u Adriatic banci je da ponudimo klijentima iskustvo u ličnim finansijama koje neće imati ograničenja i koje će nadmašiti njihova očekivanja. Dodavanjem usluge izdavanja i prihvata Mastercard kartice za sve naše klijente, ponovo smo korak naprijed u ostvarenju ovog cilja i podizanju standarda u finansijskom sektoru u Crnoj Gori“ – kaže Enesa Bekteši, Predsjednica Upravnog odbora Adriatic Banke.

 „Mi u kompaniji Mastercard vjerujemo da ljudi, firme i vlade imaju koristi od univerzalnog pristupa savremenim bezgotovinskim plaćanjima i da im ona pomažu da pronađu svoje mjesto u održivoj, digitalnoj ekonomiji. Drago nam je što možemo da poželimo dobrodošlicu Adriatic banci A.D. u Mastercard mrežu i nadamo se da će klijenti Banke i sami uskoro moći da se uvjere u  sigurnost i praktičnost platnih tehnologija koje mi pružamo, kako u fizičkom tako i u online okruženju, kroz riješenja prilagođenja njihovim potrebama,“ – kaže g-đa Jelena Ristić, direktorka za tržita Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard. 

Mastercard kartice

Adriatic Banka je spremna da obraduje klijente izdavanjem Mastercard kartice sa posebnim funkcionalnostima koje simbolizuju prednosti brze i ugodne usluge koju nudi Adriatic Banka, omogućujući svojim klijentima da prebrode svoje finansijske izazove i da uživaju u trenucima koji su im važni. Lepeza kartica je pažljivo osmišljena kako bi se pokrili svi segmenti, kako potrebe korisnika tako i komercijalne potrebe.

Poklon vaučer za prvih 100 korisnika

Svi novi i postojeći klijenti mogu se prijaviti za novu Mastercard Gold Debitnu karticu Adriatic banke. Prvih 100 klijenata koji zahtjev za izradu kartice podnesu lično u nekoj od poslovnica Adriatic banke u periodu od 01.12.2023 do 31.12.2023. godine na poklon dobijaju vaučer za korišćenje SPA & Wellness centra u hotelu Stara Čaršija u Baru.

Scroll to Top