Slijedeći najnovije bankarske trendove, sa namjerom da svim klijentima pružimo kvalitetan bankarski servis, uveli smo elektronsko bankarstvo “Adriatic Web Banka”. Inovativnim dizajnom i jednostavnim pristupom svim osnovnim funkcionalnostima koje pruža savremena Banka, imate mogućnost  vršenja svih bezgotovinskih platnih transakcija, dobijanja informacija o svim promjenama na računima i ostalim važnim promjenama u ponudi Banke, a uz sve to smanjujete svoje troškove, štedite vrijeme i na najednostavniji način upravljate svojim finansijama.

Za naše klijente vrijeme i mjesto više nisu uslov za provjeru stanja na računima, prenos sredstava i plaćanje svih vrsta obaveza.

Adriatic Web Banka omogućava korisnicima, vlasnicima računa u Adriatic Banci,  brz, jednostavan, komforan i siguran način raspolaganja sredstvima na računu bez čekanja u redovima na šalterima Banke.

Funkcionalnosti

Aktivacija usluge

Sve što je potrebno da aktivirate Adriatic Web Banku je da imate otvoren račun u Adriatic Banci i popunite i potpišete pristupnicu, koju ćete predati u poslovnici Adriatic Banke. Sve aktivnosti na vašoj Adriatic Web Banci morate potvrditi jednokratnom šifrom (OTP) koja će vam biti dostavljana putem SMS-a na vaš mobilni telefon. Ovim mjerama bezbjednosti pristup vašim računima je u potpunosti siguran.

Tarife za nacionalni i međunarodni platni promet za fizička lica koje važe od 12.12.2022. godine

Tarife za nacionalni platni promet za pravna lica koje koje važe od 12.12.2022. godine

Scroll to Top