Slijedeći najnovije bankarske trendove, sa namjerom da svim klijentima pružimo kvalitetan bankarski servis, uveli smo elektronsko bankarstvo “Adriatic Mobilna Banka”. Inovativnim dizajnom i jednostavnim pristupom svim osnovnim funkcionalnostima koje pruža savremena Banka, imate mogućnost  vršenja svih bezgotovinskih platnih transakcija, dobijanja informacija o svim promjenama na računima i ostalim važnim promjenama u ponudi Banke, a uz sve to smanjujete svoje troškove, štedite vrijeme i na najednostavniji način upravljate svojim finansijama.

Za naše klijente vrijeme i mjesto više nisu uslov za provjeru stanja na računima, prenos sredstava i plaćanje svih vrsta obaveza.

Adriatic Mobilna Banka omogućava korisnicima, vlasnicima računa u Adriatic Banci,  brz, jednostavan, komforan i siguran način raspolaganja sredstvima na računu bez čekanja u redovima na šalterima Banke.

Funkcionalnosti

Aktivacija usluge

Sve što je potrebno da aktivirate Adriatic Mobilnu Banku je da imate otvoren račun u Adriatic Banci i  popunite i potpišete pristupnicu, koju ćete predati u poslovnici Adriatic Banke. Aktivacija servisa se vrši skidanjem aplikacije sa registrovane internet prodavnice vašeg mobilnog telefona i njenom jednostavnom instalacijom. Nakon uspješne instalacije pokrenete aplikaciju i unesete PIN i naziv korisnika dobijen od komercijaliste Banke. Unosom tih podataka u aplikaciju aktivirate servis i mogućnost pristupa svim svojim računima. Sve aktivnosti na vašoj Adriatic Mobilnoj Banci morate potvrditi jednokratnom šifrom (OTP) koja će vam biti dostavljana putem SMS-a na vaš broj telefona. Ovim mjerama bezbjednosti pristup vašim računima je u potpunosti siguran.

Tarife za nacionalni i međunarodni platni promet za fizička lica koje važe od 12.12.2022. godine

Tarife za nacionalni platni promet za pravna lica koje koje važe od 12.12.2022. godine

Scroll to Top