Adriatic Mobilna Banka

Adriatic Mobilna Banka

Adriatic Mobilna Banka - Elektronsko bankarstvo

Upravljajte vašim finansijama sa bilo kojeg mjesta, 24 časa dnevno!

Slijedeći najnovije bankarske trendove, sa namjerom da svim klijentima pružimo kvalitetan bankarski servis, uveli smo elektronsko bankarstvo “Adriatic Mobilna Banka”. Inovativnim dizajnom i jednostavnim pristupom svim osnovnim funkcionalnostima koje pruža savremena Banka, imate mogućnost  vršenja svih bezgotovinskih platnih transakcija, dobijanja informacija o svim promjenama na računima i ostalim važnim promjenama u ponudi Banke, a uz sve to smanjujete svoje troškove, štedite vrijeme i na najednostavniji način upravljate svojim finansijama.

Za naše klijente vrijeme i mjesto više nisu uslov za provjeru stanja na računima, prenos sredstava i plaćanje svih vrsta obaveza.

Kako funkcioniše Adriatic Mobilna Banka?

Adriatic Mobilna Banka omogućava korisnicima, vlasnicima računa u Adriatic Banci,  brz, jednostavan, komforan i siguran način raspolaganja sredstvima na računu bez čekanja u redovima na šalterima Banke.

Funkcionalnosti:

  • Uvid u stanje i u sve promjene po računima i platnim karticama

  • Obavljanje svih vrsta bezgotovinskih transakcija ;

  • Plaćanje svih vrsta računa, dospjelih obaveza po kreditima i kreditnim karticama;

  • Kreiranje šablona za brza plaćanja ;

  • Pregled kursnih listi i ostalih neophodnih informacija (lokacije poslovnica i filijala)

  • Obavljanje mjenjačkih poslova

 

Kako se aktivira usluga Adriatic Web Banke?

Sve što je potrebno da aktivirate Adriatic Mobilnu Banku je da imate otvoren račun u Adriatic Banci i  popunite i potpišete pristupnicu, koju ćete predati u poslovnici Adriatic Banke. Aktivacija servisa se vrši skidanjem aplikacije sa registrovane internet prodavnice vašeg mobilnog telefona i njenom jednostavnom instalacijom. Nakon uspješne instalacije pokrenete aplikaciju i unesete  PIN i naziv korisnika dobijen od komercijaliste Banke. Unosom tih podataka u aplikaciju aktivirate servis i mogućnost pristupa svim svojim računima. Sve aktivnosti na vašoj Adriatic Mobilnoj Banci morate potvrditi jednokratnom šifrom (OTP) koja će vam biti dostavljana putem SMS-a na vaš broj telefona. Ovim mjerama bezbjednosti pristup vašim računima je u potpunosti siguran.

Troškovi korišćenja – fizička lica

Priključenje na servis Adriatic Mobilna  Banka

3,00 EUR

Izrada PIN-a

1,00 EUR

Mjesečna naknada

1,00EUR

Mjesečna naknada ako se koristi zajedno sa servisom Adriatic  Web Banka

1,20 EUR

Troškovi korišćenja – pravna lica

Priključenje na servis Adriatic Web Banka

5,00 EUR

Izrada PIN-a

1,00 EUR

Mjesečna naknada

2,0 EUR

Za korisnike koji već koriste elektronsko bankarstvo  priključak na mobilno bankarstvo i izrada PIN-a se neće naplaćivati